آلودگی با چه طعمی!؟


گردآورنده: فرناز عزیزی مجد
بانک جهانی اعلام کرد
صنایع غذایی و تولیدکننده های نوشیدنی بیشترین آلوده کننده های منابع آبی هستند

جدیدترین گزارش بانک جهانی در سال 2007، در خصوص وضعیت آلودگی آب ها در کشورهای مختلف جهان، نشان می دهد که کارخانه های تولیدکننده مواد غذایی در کشورهای جهان، بیشترین سهم را از آلودگی منابع آبی دارند. بر اساس این گزارش در ایران، در انتشار مواد آلوده کننده در آب های ایران در سال 2003 به ترتیب صنایع غذایی و نوشیدنی 8/43 درصد سهم داشته اند.
همچنین در سال 2003، بیشترین میزان آلودگی آب ها در اثر آلودگی ناشی از صنایع تولید غذا و نوشیدنی ها بوده است.
گزارش «شاخص‌های توسعه جهان» بانک جهانی در موضوع آلودگی آب¬ها در دو بخش انتشار مواد آلوده¬کننده¬ی ارگانیک در آب و نیز سهم صنایع انتشار در این قبیل مواد، تاکید می‌کند: «مقدار انتشار مواد آلوده¬کننده¬ی ارگانیک در آب در ایران در سال 1990 برابر با 16/0 کیلوگرم در روز به ازای هر کارگر بوده و تا سال 2003 این رقم ثابت باقی مانده است.»
به گزارش خبرگزاری ایسنا، در این رده‌بندی چین با انتشار 7 میلیون و 38 هزار و 131 کیلوگرم در روز از مواد آلوده¬کننده به آب¬ها در سال 1990 بیشترین رقم را در این خصوص در کل جهانی به خود اختصاص داده و در سال 2003 در این کشور، میزان این آلودگی‌ها به 6 میلیون و 88 هزار و 663 کیلوگرم در روز کاهش یافته است.
پس از چین کشور امریکا با انتشار 2 میلیون و 565 هزار و 226 کیلوگرم در روز از این مواد آلوده‌کننده در آب در سال 1990 در ردیف دوم جهان قرار داشته که این رقم در سال 2003 به یک میلیون و 897 هزار و 480 کیلوگرم در روز کاهش یافته است.
همچنین میزان انتشار مواد آلوده کننده آب از سال 1990 تا 2003 در بیشتر کشورها از جمله چین، امریکا، روسیه، هند، ژاپن، آلمان و برزیل کاهش یافته است.
در آمریکا نیز به عنوان دومین کشوری که بیشترین میزان آلودگی آب را دارد، باز هم صنایع تولید مواد غذایی و نوشیدنی‌ها مهم¬ترین آلوده‌کنندگان آب¬های این کشور هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد